Jump to content


Photo
- - - - -

LaTeX update: Read this before posting!


  • Please log in to reply
105 replies to this topic

#103 Tormod

Tormod

    Hypographer

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 14353 posts

Posted 09 September 2010 - 01:19 PM

Latex should work fine. What is the problem?

EDIT: Oops. I see it. Something breaks a lot of the equations. Will check!

[math]
x = a_0 + \frac{1}{\displaystyle a_1
+ \frac{1}{\displaystyle a_2
+ \frac{1}{\displaystyle a_3 + a_4}}}
[/math]

#104 Tormod

Tormod

    Hypographer

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 14353 posts

Posted 09 September 2010 - 01:48 PM

It appears that a lot of backslashes have been stripped from the equations. It is probably a bug in our forum software.

It seems as if it may be the process which rebuilt our posts after the recent update. I am testing it now and if the bug is there we have major beef with the developers!

#105 Tormod

Tormod

    Hypographer

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 14353 posts

Posted 09 September 2010 - 02:46 PM

[math]
A_\infty + \pi A_0 \sim \mathbf{A}_{\boldsymbol{\infty}} \boldsymbol{+}
\boldsymbol{\pi} \mathbf{A}_{\boldsymbol{0}} \sim\pmb{A}_{\pmb{\infty}} \pmb{+}\pmb{\pi} \pmb{A}_{\pmb{0}}
[/math]

#106 Tormod

Tormod

    Hypographer

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 14353 posts

Posted 11 September 2010 - 11:46 AM

Ok, a status update:

I have managed to repair all LaTeX codes (latex, math, imath and ce) posted prior to about September 1 or so. Those posted after I am not sure about, you'll have to check.

But it appears that when you go in to edit a code, the backslashes MAY be stripped out.

To me it always happens when I try to edit specific posts:
Skjermbilde 2010-09-11 kl. 17.54.18.png

Skjermbilde 2010-09-11 kl. 17.55.54.png

But not with others:
Skjermbilde 2010-09-11 kl. 18.02.35.png

Skjermbilde 2010-09-11 kl. 18.02.45.png

I'll report this as a bug.