Jump to content


Photo
- - - - -

There is always one more bug


  • Please log in to reply
56 replies to this topic

#1 Pyrotex

Pyrotex

    Slaying Bad Memes

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5702 posts

Posted 03 January 2006 - 04:14 PM

"there is always one more bug" Charles Babbage

I am currently getting two identical emails notifying me of each new posting in Hypography.
  • Queso and Tarantism like this

#2 armofreek

armofreek

    Thinking

  • Members
  • PipPipPip
  • 78 posts

Posted 03 January 2006 - 05:14 PM

almost the same.. im getting email notifications, even though i have them turned off..

#3 Tormod

Tormod

    Hypographer

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 14353 posts

Posted 03 January 2006 - 07:19 PM

Hm...thanks for reporting this - will check!

#4 Tormod

Tormod

    Hypographer

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 14353 posts

Posted 03 January 2006 - 07:22 PM

I confirmed that both your settings are correct. I'll check with the developers.

#5 Tarantism

Tarantism

    son et lumire

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2133 posts

Posted 05 January 2006 - 12:10 PM

i wold like to confirm pyro's earlier talk about a problem with his posts...some bit about an error page...

the same thing happened to me. the error page told me to contact the forum admin. thus i do so.

#6 Tormod

Tormod

    Hypographer

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 14353 posts

Posted 05 January 2006 - 12:35 PM

i wold like to confirm pyro's earlier talk about a problem with his posts...some bit about an error page...

the same thing happened to me. the error page told me to contact the forum admin. thus i do so.


Which post does this happen in?

#7 Tarantism

Tarantism

    son et lumire

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2133 posts

Posted 05 January 2006 - 12:45 PM

oooof....ummmmmmmmmm...hrrmm...i was posting in the social sciences forum about the legalization of marijuana....as i can remember i gave an exquisite (and long) explaination on why.

and then it was gone. lost in the abyss of internet errors.

is there any hope for him, docter?

#8 Tormod

Tormod

    Hypographer

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 14353 posts

Posted 05 January 2006 - 01:17 PM

PRobably just the victim of a connection hiccup. Always use CTRL+A / CTRL+C to copy your post before hitting the post button to avoid losing your work.

#9 Tarantism

Tarantism

    son et lumire

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2133 posts

Posted 05 January 2006 - 01:19 PM

got it. huge thanks, good advice,

#10 Pyrotex

Pyrotex

    Slaying Bad Memes

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5702 posts

Posted 06 January 2006 - 12:05 PM

PRobably just the victim of a connection hiccup. Always use CTRL+A / CTRL+C to copy your post before hitting the post button to avoid losing your work.


The following advice was often heard drifting from cubicle to cubicle when that first roll of thunder from an approaching storm was heard in the McDonnell Douglas Tower at Houston, Texas, while frantically designing Space Station Freedom in the 1990's:
"Save early! Save often!"

#11 Pyrotex

Pyrotex

    Slaying Bad Memes

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5702 posts

Posted 13 January 2006 - 01:31 PM

Tormod,
it pains me to say that I have found a new bug in Hypography. Or perhaps it found me. When I edit one of my posts, and then click on the Save button, nothing happens. No "progress bar" at the bottom, no reaction at all. I can go to the posting and click "refresh" and the edit is NOT there.

#12 Tarantism

Tarantism

    son et lumire

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2133 posts

Posted 13 January 2006 - 01:42 PM

yeah i should also post that, despite getting zero emails from hypography for months, i now get about 15 a day for post responses. i dont think that i am supposed to recieve these, so yeah just letting you know. thanks!

#13 Tormod

Tormod

    Hypographer

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 14353 posts

Posted 16 January 2006 - 01:27 PM

I'm sorry about the problems. We've seen a lot of server issues lately.

Getting rid of e-mail alerts is easy:

Visit this link:
http://hypography.co...on&folderid=all

and uncheck the topics you want to unsubscribe from. The top checkbox checks all the topics on the page.

#14 Tormod

Tormod

    Hypographer

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 14353 posts

Posted 16 January 2006 - 05:02 PM

Tormod,
it pains me to say that I have found a new bug in Hypography. Or perhaps it found me. When I edit one of my posts, and then click on the Save button, nothing happens. No "progress bar" at the bottom, no reaction at all. I can go to the posting and click "refresh" and the edit is NOT there.


This is really strange. B) What browser/OS etc? Have you tried a different browser?

Have you tried to empty your cache, close your browser and tested again?

#15 Pyrotex

Pyrotex

    Slaying Bad Memes

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5702 posts

Posted 19 January 2006 - 03:51 PM

...then click on the Save button, nothing happens...

This seems to have been fixed. Thank you!

#16 Tormod

Tormod

    Hypographer

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 14353 posts

Posted 20 January 2006 - 04:07 AM

Good to hear. :rainbow:

#17 Pyrotex

Pyrotex

    Slaying Bad Memes

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5702 posts

Posted 23 January 2006 - 04:33 PM

Good to hear. :)

Tormod, my esteemed colleague,
I have an observation about this site, perhaps room for improvement.
I have noticed that when I first get on each day, I look for "my" subscriptions, aka, conversations I have contributed to. But they all do NOT appear! There are always one or more conversations NOT in that list.
So I go to the Forum Index, wherein I expect (being the hyper rational dude that I am) to find ALL conversations. Sometimes I find the one I'm looking for, but often, I do NOT!
Mercy! So, I cast my gaze upon the list of recent postings in the right-hand vertical frame. And sometimes I find it there, and sometimes I don't!
There have been a few occassions, when the ONLY way I could navigate back to a previous posting of mine was to wait... :lol: until someone responded, and the link showed up in my email.
Is there, perchance, a pattern or design here that I am not seeing? Have I taken leave of my senses? Or is there a "trick" for locating conversations that I have just overlooked?
Your appreciative and long-suffering admirer,
Pyro