Jump to content
Science Forums

What Is Wrong With The Forums?


Vmedvil2
 Share

Recommended Posts

1 hour ago, Vmedvil2 said:

Basically every time I try to submit a reply it doesn't work the first 30 times then all a sudden it will work then stop working again.

I have found the problem is with my browser 'google chrome'. So I have swapped to 'Mozilla Firefox' browser to make comments and posts on this forum. I hope this comment helps others who may have encountered this problem.

Link to comment
Share on other sites

On 1/29/2022 at 1:11 AM, Vmedvil2 said:

Basically every time I try to submit a reply it doesn't work the first 30 times then all a sudden it will work then stop working again.

Yes, there is definitely a bug in the software, as I have seen the same problem. It seems that, even though you are logged in, the software sometimes will not let you post. I have found that if I click on my own avatar, and get taken to my profile, and then return to my post, the post is there, in edit mode, and I can then submit it OK. From that point on, I have no more problems making additional posts.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...