Jump to content


Photo
- - - - -

Unable To Post A Prepared Response


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 motherengine

motherengine

    Explaining

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 508 posts

Posted 16 May 2015 - 03:22 PM

I prepared a response in Works but I am unable to post it.  I sent a post about this to an administrator and received no reply.  Is this not allowed for some reason?

 

Also I keep having to go back and reset the page if I do not immediately type something (the option to do so becomes unavailable otherwise).

 

I appreciate the thoughtful response and would love to post my own, but I really do not feel like retyping everything in order to do so.

 

Any suggestions? 



#2 Buffy

Buffy

    Resident Slayer

  • Administrators
  • 8946 posts

Posted 16 May 2015 - 03:57 PM

It is likely that the problems you are experiencing are related to the web browser you are using. Can you tell us what OS, browser  and version you have?

 

 

If at first you don't succeed; call it version 1.0, :phones:

Buffy



#3 motherengine

motherengine

    Explaining

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 508 posts

Posted 16 May 2015 - 04:27 PM

I am using Windows 8.1 and Internet Explorer 11.



#4 motherengine

motherengine

    Explaining

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 508 posts

Posted 16 May 2015 - 04:30 PM

Oh...wait; I stumbled upon a seeming solution.  The silver icon (top left of screen as I face it), if pressed, allows me to paste from works.