Jump to content


Photo
- - - - -

There is always one more bug


  • Please log in to reply
56 replies to this topic

#18 Tormod

Tormod

    Hypographer

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 14353 posts

Posted 23 January 2006 - 05:20 PM

Are you using the "New posts" link in the menu? Also check out your User CP where all threads you are subscribed to are listed in inverse order (last updated listed first). This will only work if you have subscription turned on automatically in your options.

#19 InfiniteNow

InfiniteNow

    Suspended

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 9148 posts

Posted 24 January 2006 - 01:11 PM

Hey Tormod,

I hope all is well with you. I just posted the following:
http://hypography.co....html#post80259
...and it failed to appear on the "Latest Forum Topics" box. However, a post I did immediately after that... did. I find myself wondering if this one will or will not... but that's just because I'm lame. :lol:

Cheers.

#20 Tormod

Tormod

    Hypographer

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 14353 posts

Posted 25 January 2006 - 12:59 PM

As is stated in the theology forum sticky, posts in that forum do not appear on our latest threads list.

#21 InfiniteNow

InfiniteNow

    Suspended

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 9148 posts

Posted 25 January 2006 - 01:33 PM

As is stated in the theology forum sticky, posts in that forum do not appear on our latest threads list.

Darn it... I just became one of those people who doesn't read what's directly in front of them... the ones I so frequently vent about at my own job. Thanks for the clarification. :(

#22 InfiniteNow

InfiniteNow

    Suspended

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 9148 posts

Posted 07 February 2006 - 05:44 PM

Just posted in the Double slit forum and put code to reference a specific post, but it only goes to the forums main page.

http://hypography.co....html#post82659

Also, when hitting edit, and making change to said post, it would not let me save it. Strange indeed.

#23 Tormod

Tormod

    Hypographer

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 14353 posts

Posted 07 February 2006 - 05:54 PM

I could edit and save it. As for why it does not go to the right post...I'm not sure. A bug. Yup.

#24 InfiniteNow

InfiniteNow

    Suspended

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 9148 posts

Posted 07 February 2006 - 06:02 PM

Interestingly, although it worked when I posted... now, when I try the link in this thread (#22) to direct the user to the double-slit page, it does not work...

#25 InfiniteNow

InfiniteNow

    Suspended

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 9148 posts

Posted 07 February 2006 - 06:08 PM

I could edit and save it.

The save only doesn't work on the quick edit.
If I go Advanced, save works fine...
This problem just began. Worked okay earlier today.

#26 Pyrotex

Pyrotex

    Slaying Bad Memes

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5702 posts

Posted 10 February 2006 - 10:24 AM

I could edit and save it. As for why it does not go to the right post...I'm not sure. A bug. Yup.

Tormod,
I have found that if I edit/save a post that is fewer than, say, 20 lines -- it works. For posts significantly over that, my edits do not save.

Also, I am getting 2 copies of each email from the "Coriolis--" thread, and 6 copies of each email from "Quatrain Corner".

#27 Pyrotex

Pyrotex

    Slaying Bad Memes

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5702 posts

Posted 10 February 2006 - 10:32 AM

Addendum: hmmm, he said to hisself. Being a programmer, it occurred to the digital half of his mind that maybe he WASN'T getting six copies of EACH posting from "Quatrains". Maybe there were six NEW quatrains posts. Maybe the bug is: he was getting six independent and separate emails--BUT--the text in each email was duplicated from the first email sent that day.

That would explain why the duplicity was different for each thread, and different for any given thread each day!

All it would take would be a forgotten little 'pointer' variable that should point to the most recent posting in a thread, but for some reason, was left pointing to the original post of the day and never regenerated/ repointed/ updated when subsequent postings were added.

Yes, that was what he thought. Then he burnt his lip on a fresh cup of coffee and forgot what he was thinking about. Oh, well. Time to check the email again. What? Six copies of email about the same "Quatrains" posting? What the hell?!?!?!

#28 Turtle

Turtle

    Member

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 15461 posts

Posted 22 February 2006 - 06:35 PM

___The 'Give Rep' button doesn't work when I tried to use it on a news article reply. I also noticed I can't get to New Posts from the Science Gallery.
Will the classifieds get a menu button, or is that on hold for now?:) Can I have some candy?:)

#29 Pyrotex

Pyrotex

    Slaying Bad Memes

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 5702 posts

Posted 23 February 2006 - 09:21 AM

Now I typically get just two email for each post. Except for Quatrain Corner--I get three. Then I unsubscribed to everything except QC. Now I get just one email for each QC post.

And no, Turtle, you can't have any more candy. You've had enough. Now eat your vegetables!

#30 Turtle

Turtle

    Member

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 15461 posts

Posted 28 February 2006 - 03:38 PM

All my subscriptions are gone!:hyper: Anyone else?:hyper:

#31 InfiniteNow

InfiniteNow

    Suspended

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 9148 posts

Posted 28 February 2006 - 03:40 PM

All my subscriptions are gone!:hyper: Anyone else?:hyper:

Not I, said the fly.

#32 Tormod

Tormod

    Hypographer

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 14353 posts

Posted 01 March 2006 - 02:58 AM

Sorry about all the issues you guys are having. We are moving to the new dedicated server in a few weeks now and hopefully things will repair themselves more or less. Most of the problems we're seeing are probably due to us being on a busy shared server.

The massive e-mail duplicates do worry me slightly. But I'll hold off on the troubleshooting until we move - then I'll ask the dev team to look into these issues.

#33 InfiniteNow

InfiniteNow

    Suspended

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 9148 posts

Posted 15 March 2006 - 11:58 AM

The "New Posts" link doesn't work when clicked from within the Gallery.

#34 Tormod

Tormod

    Hypographer

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 14353 posts

Posted 15 March 2006 - 12:01 PM

The "New Posts" link doesn't work when clicked from within the Gallery.


Confirmed. Should be easy to fix!